45 min hieronta kaksi kertaa vain 42€ (arvo 84€)

Kohokohdat
  • Hoitoa lihaskipuihin ja -jumeihin
  • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa
  • Voi lievittää stressiä

Ehdot
Voimassa: 15.10.2014 asti. Ajanvaraus viim. 4 vk ennen voimassaoloajan päättymistä.
Rajoitukset: Yksi lahjakortti per henkilö. Voit ostaa yhden lahjaksi.
Lunastus: Varaa aika Robertille osoitteessa http://www.hefysio.fi/ajanvaraus/. Valitse Olarin toimipiste ja hieronta 45 min. Syötä Groupon-lahjakortin varmuuskoodi "Etukoodi"-kenttään. Peruutukset viim. 24 h ennen. Näytä Groupon-lahjakortti tai sen mobiiliversio paikan päällä.
Lisätietoja: Voimassa Espoon Komeetankadun toimipisteessä. Ajanvarauksen muutokset, kun varattuun aikaan yli 24 h aikaa, osoitteessa http://www.hefysio.fi/ajanvaraus/. Tämän jälkeen tehdyt muutokset puh. 050-354 952.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet.

Kun tuuli on puhaltanut oman mökin nurin perin, tuo helpotusta stressiin sekä seinien nostelusta kipeytyneeseen selkään HE Fysio.

Päivän diili

Erilaisilla hierontaotteilla ja tekniikoilla suoritetaan yksilöllinen hoitokokonaisuus lievittämään lihaskipuja ja -jumeja. Pehmytkudoksiin kohdistuva paine ja venytykset säädetään voimakkuudeltaan kullekin sopivaksi ja sopivan rytmisiksi. Hieronnan avulla voidaan lihasjännityksen lisäksi rentouttaa, lievittää kipua sekä edistää paikallista nestekiertoa ja aineenvaihduntaa.

Yrityksestä

HE Fysio tarjoaa hyvinvointipalveluja, kuten hierontaa, fysioterapiaa ja UnStress -hoitoja toimipisteissä eri puolilla Suomea. Espoon toimipiste sijaitsee osoitteessa Komeetan katu 1. HE Fysio on noteerattu muun muassa Kauneus ja Terveys- sekä Kotilääkäri-lehdissä ja se on mukana tukemassa Suomen keihäänheittäjien matkaa kohti menestystä.

A
Komeentankatu 1 Espoo 02210 
Hae reitti»
Grouponin esittelyssä tänään: HEOy