Flamingo Spa & Wellness – Sisäänpääsy kahdelle aikuiselle vain 37€ (arvo 74€)

Kohokohdat
  • Spa & Wellness -alueen sekä vesipuiston vapaa käyttö
  • Erilaista saunoja, lämmitettyjä lepodivaaneja sekä mineraali- ja lämminvesiallas
  • Vesipuistossa useita altaita ja liukumäkiä
  • Allaskahvila Cafe Mayassa voi nauttia pikkupurtavaa (mm. 2e hodareita)
  • Spa Cafessa voi nauttia mm. tapaksia ja kuohuvaa
  • Sijaitsee viihdekeskus Flamingossa
  • Ilmainen pysäköinti

Ehdot
Voimassa: 01.05.-31.08.2014. Spa-osasto on suljettu 09.-13.06.2014. Vesipuisto on huoltotöiden ajan suljettu 24.-29.08.2014. Spa-osasto on avoinna Vesipuiston huoltotauolla.
Rajoitukset: Spa-osasto K-20. Yksi lahjakortti per henkilö. Voit ostaa useampia lahjaksi.
Lunastus: Ota tulostettu Groupon-lahjakortti mukaan.
Lisätietoja: Kesän ajan Spa & Wellness -osastolla rajoitetut hoitomahdollisuudet, tarkista hoitojen saatavuus osoitteessa http://www.flamingospa.fi/spawellness/. Hoitoja voi varata etukäteen osoitteessa http://www.flamingospa.fi/spawellness/hoidot/.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet.

Harva taitaa tietää, että flamingojen höyhenpeite on punertavansävyinen katkarapujen takia. Katkaravuissa on karotenoidia, joka syödessä värjää höyhenet. Älä sinä punastu turhaan, edes saunassa, vaan hemmottele itseäsi Flamingo Spassa.

Päivän diili

Spa & Wellness on tehty kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta nauttimiseen. Spa-alue pitää sisällään kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepodivaaneja sekä mineraali- ja lämminvesialtaan. Sisäänpääsyhintaan kuuluu pyyhkeen laina. Spa & Wellness -alueen ikäraja on 20 vuotta. Kuvia Spa & Wellness -alueesta voit katsoa tämän linkin kautta.

Spa & Wellness -asiakkaiden käytössä ovat myös Vesipuisto altaineen ja liukumäkineen. Vesipuistossa on kuusi erilaista allasta ja liukumäkeä, mm. Magic Maya, joka on Pohjoismaiden pisin vesiliukumäki (152 m).

Yrityksestä

Flamingo Spa on elämyskylpylä, joka sijaitsee Kehä III:n varrella. Oman auton lisäksi Flamingoon pääsee aamusta iltaan kätevästi useilla Vantaan sisäisillä linja-autoilla sekä muutamilla seutubusseilla Helsingistä. Flamingo Spassa voi ruokailla allaskahvila Cafe Mayassa (A-oikeudet), jossa kannattaa nauttia muun muassa tapaksia ja kuohuvaa rentoumisen lomassa.

A
Tasetie 8 Vantaa 01510 
Hae reitti»
Grouponin esittelyssä tänään: Flamingo Spa