Hellävarainen kasvojen timanttimikrohionta, happihoito sekä ihoanalyysi vain 79,00€ (arvo 185,00€)

Anna lahjaksi
83 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Hellävaraisen mutta tehokkaan timanttimikrohionnan kasvoille
 • Maailmanlaajuisesti tunnetun Beau Visage -ihoanalyysin
 • OXY-happihoidon kasvojesi iholle
 • Apua erilaisiin iho-ongelmiin kuten akneen ja auringon vaurioittamalle iholle
 • Veitsettömän hoidon joka tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä lisää ihon kiinteyttä
 • Käsittelyn joka vahvistaa myös immuniteettia ja taltuttaa viruksia
 • Kokonaisvaltainen Ihonhoitokokemuksen
 • Lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä

Ehdot

 • Lahjakortti on voimassa 26.04.-23.10.2012
 • Ajanvaraus etukäteen, puh. 040-415 6207. Mainitse Groupon-lahjakortti
 • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi
 • Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi
 • Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet

Lasten syntymäpäivät muistuttavat ajan kulumisesta. Lapsissa vuodet näkyvät selkeästi, kun taas meissä aikuisissa ei tapahdu mitään muutoksia enää täytettyämme noin 25 vuotta. Toki lieviä muutoksia voi näkyä, kuten ryppyjä, erinäistä ihon roikkumista ja sen terveen ja raikkaan hehkun vaihtumista yhteensopivaksi harmaantuvien hiusten kanssa. Jos elämän ilojen sivuvaikutukset eivät miellytä kasvoissa, on Päivän diili apuna tuomassa kasvoille raikkaamman ja terveemmän ilmeen. Saat Comfort SPAce Kauneussalongista kasvojen timanttimikrohionnan, happihoidon sekä ihoanalyysin vain 79 eurolla (arvo 185 euroa).

Timanttisen ylellinen ihohionta poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut, uudistaa ihosoluja ja parantaa hoitoaineiden imeytymistä ja tehoa. OXY-happihoito on luonnollinen vaihtoehto kauneuskirurgialle. Sykäyksittäin toimiva OXY-happihoito on neulaton, hellävarainen ja tehokas ratkaisu erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Se puhaltaa uutta elämää väsyneeseen ihoon, joka tulee heti virkeämmän ja kirkkaamman näköiseksi. Hoito auttaa jälleenrakentamaan ihoa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja lisää ihon kiinteyttä. OXY-happihoito stimuloi kollageenituotantoa solutasolla, nopeuttaa paranemisprosessia ja nuorentaa ihoa sekä kumoaa vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot. Beau Visage -ihoanalyysi perustuu SIAscopy- teknologiaan. Se on maailmanlaajuisesti tunnettu ihon kuvaamismenetelmä. SIAscopy luo kuvia, jotka näyttävät miten veri, melaniini ja kollageeni ovat jakautuneet ihon pinnan alapuolella. SIAscopy on ainoa yksittäinen teknologia, joka mittaa ihon veri-, melaniini- ja kollageenipitoisuuden muutamassa sekunnissa ilman kivuliasta ja kallista koepalan ottoa. Ihon kunnon perusteella Beau Visage laskee ihon iän ja tutkii muun muassa ihon couperosan, pigmenttimuutokset, auringon aiheuttamat vauriot, rypyt sekä laajentuneet ihohuokoset ja hiusverisuonet.

Comfort SPAce Kauneussalonki tarjoaa monipuolisia ja kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluja kaikenikäisille naisille ja miehille. Viihtyisästi sisustetuissa, silmää miellyttävissä ja rentouttavissa tiloissa voi istahtaa hetkeksi kiireettömästi ja nautiskella esimerkiksi eksoottisesta teestä. Hoitola käyttää uusimpia bioteknisiä ja innovatiivisia hoitotuotteita ja laitteita.


Voit ostaa tämän lahjakortin tänään ja se on voimassa 26.04.-23.10.2012. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.

Samanlaisia diilejä samalta yhteistyökumppanilta
Lisää diilejä samassa kategoriassa
Lisää diilejä samassa kaupungissa
Lisää diilejä Suomessa

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.