Säästä jopa 71% – Hammastarkastus hammaskiven poistolla tai panorama-röntgenkuvalla alk. vain 45,00€ (arvo jopa 216,00€)

Arvo Alennus Säästät
157,70 € 71% 112,70 €
Anna lahjaksi
69 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Hammastarkastuksen sekä hammaskiven poiston tai panorama-röntgenkuvan
 • Tarkistettua suun kunnon
 • Ammattitaitoista palvelua, jossa otetaan huomioon myös hammaslääkäripelkoiset
 • Lahjakortin sähköpostiisi ja Groupon-tilillesi diilin umpeuduttua
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä

Ehdot

 • Lahjakortti on voimassa 11.04.-29.06.2012 Hakaniemen, Ruoholahden tai Vuosaaren pisteessä
 • Ota Kela-kortti mukaan
 • Varaa aika etukäteen puh. 010-239 4070
 • Peru aikasi väh. 24h aikaisemmin, muuten lahjakortti katsotaan käytetyksi
 • Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi
 • Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet

Voi niitä aikoja, kun maitohammas lähti ja sen piilotti tyynyn alle hammaskeijun toivossa. Näin vanhemmiten yöt eivät nimittäin suju enää keijuja odotellessa vaan pahimmassa tapauksessa peikkoa pelätessä. Onneksi Päivän diilillä voi karistaa hammashirviöt mielestä, kun tarjolla on lempeää hammashoitoa Näkin Hammashoidossa. Saat joko hammastarkastuksen panorama-röntgenkuvalla vain 45 eurolla (arvo 157,70 euroa) tai hammastarkastuksen hammaskiven poistolla vain 65 eurolla (arvo 216 euroa).

Asiakas saa perinteisen hammastarkastuksen lisäksi joko hammaskiven poiston tai panorama-röntgenkuvan. Hammastarkastuksen yhteydessä otettu röntgenkuva tukee varsinaista kliinistä tutkimusta, sillä sen avulla saadaan monipuolinen ja hyvä yleiskuva koko purentaelimen alueelta. Panorama-röntgenkuvan sijaan voi valita myös hammaskiven poiston. Hammaskivi on suun bakteereista ja kalkkisuoloista muodostunut kerrostuma hampaan pinnalla, joka syntyy jos hampaita ei ole riittävän hyvin puhdistettu. Näkin Hammashoitola on lempeän ja asiakasystävällisen hammashoidon edelläkävijä, joten pelon takia hammashoitoa ei kannata enää siirtää.

Lempeätä hammashoitoa Näkin hammashoidossa saa Hakaniemen, Ruoholahden ja Vuosaaren toimipisteissä, jotka kaikki ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hakaniemen piste sijaitsee osoitteessa Hämeentie 7, Ruoholahden piste osoitteessa Porkkalankatu 7 (sisäänkäynti Salmisaarenkadulta) ja Vuosaaren piste Tyynylaavankuja 1-3 (Ulappasilta). Näkin hammashoitoon voi tutustua lisää myös Facebookissa. Hammaslääkäri on auki ma-pe klo 8-20.


Voit ostaa tämän lahjakortin tänään ja se on voimassa 11.04.-29.06.2012. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.

Samanlaisia diilejä samalta yhteistyökumppanilta
Lisää diilejä samassa kategoriassa
Lisää diilejä samassa kaupungissa
Lisää diilejä Suomessa

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement