Säästä 61% – Henkilöauton ilmastointihuolto  vain 50,00€ (arvo 123,00€)

Arvo Alennus Säästät
129 € 61% 79 €
Anna lahjaksi
147 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Henkilöauton ilmastointihuollon
 • Viihtyisiä ajokilometrejä kesäkeleille
 • Asiantuntevan liikkeen palvelun
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä
 • Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
 • Lahjakortti on voimassa 28.06.-30.09.2011 (suljettu 11.07.-17.07.2011 välisenä aikana)
 • Ajanvaraus etukäteen osoitteessa www.autopesula.net
 • Tiedustelut tarvittaessa puhelimitse 0400-728 574
 • Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi
 • Kesäkeleillä aurinko porottaa ja ilma seisoo. Tällaisessa säässä auton sisälämpötila nousee helposti sietämättömän korkealle ja autolla matkustaminen muuttuu tuskaiseksi. Tukahduttavan kuuma sisälämpötila ei vaikuta ainoastaan mukavuuteen vaan myöskin turvallisuuteen, sillä kuljettaja keskittyy ajamisen lisäksi vaistonvaraisesti tippuviin hikipisaroihin ja kostuviin vaatteisiinsa. Ainoa keino varmistaa mukava ajolämpötila kesäsäällä on ilmastointilaite, mutta sekin auttaa vain jos se on päällä ja toimii. Ilmastointilaitteen toimivuus kannattaakin varmistaa ennen kesän kuumimpia kelejä viemällä se ilmastointihuoltoon. Päivän diilillä saat henkilöauton ilmastointihuollon Autopesula - Matkakeskus Jyväskylässä 50 eurolla (arvo 129 euroa).

  Ilmastointilaite on suljettu järjestelmä, jonka tarkoitus on vähentää ja poistaa kosteuden ja kuumuuden vaikutuksia sekä puhdistaa auton sisäilmaa. Suomen oloissa tämä suljettu järjestelmä ei kuitenkaan pysy täysin suljettuna. Uusista ilmastointilaitteista karkaa vuosittain useita prosentteja kylmäainetta yleensä ilmastointilaitteen käyttämättömyyden takia. Tämän lisäksi suuret lämpötilanvaihtelut, tärinät, moottorin liikkeet ja kolarivauriot aiheuttavat sen, että paineessa oleva kaasumainen kylmäaine ei välttämättä pysy järjestelmän sisällä. Ilmastointilaitteen huollossa, joka on luvanvaraista toimintaa, kylmäaineen määrä tarkastetaan ja sitä lisätään tarpeen mukaan. Tämän lisäksi öljy tarkistetaan ja sitäkin lisätään tarvittaessa. Huollossa testataan myös mahdolliset vuotokohdat sekä poistetaan kosteudet ja epäpuhtaudet järjestelmästä.

  Autopesula - Matkakeskus Jyväskylä sijaitsee keskeisellä paikalla Hannikaisenkadulla. Asiakkaille tarjotaan huoltopalveluiden lisäksi käsityönä tehtyjä auton puhdistuspalveluita, rengaspalveluita sekä vanteita ja renkaita. Autopesula Matkakeskus Jyväskylä on avoinna ma-pe klo 10-16 ja nettiajanvarauksella klo 9-16.30 sekä iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Ilmastointihuolto on kiinni 11.-17.07.2011.


  Voit ostaa tämän lahjakortin vain tänään ja se on voimassa 28.06.-30.09.2011. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.

  Samanlaisia diilejä samalta yhteistyökumppanilta
  Lisää diilejä samassa kategoriassa
  Lisää diilejä samassa kaupungissa
  Lisää diilejä Suomessa

  15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Advertisement