Kirpputoripöytä viikoksi itsepalvelukirppikseltä vain 10€ (arvo 25€)

Arvo Alennus Säästät
25 € 60% 15 €
Anna lahjaksi
199 ostettu

Pähkinänkuoressa

  • Tilava ja valoisa kirpputori
  • Kirpputori ei ota myyntiprovisiota
  • Ilmaista parkkitilaa
  • Hyvät liikenneyhteydet

Ehdot

Voimassaoloaika: 31.12.2013 asti. Pöytävaraus viim. 15.10.2013.
Rajoitukset: Yksi lahjakortti per kotitalous. Voit ostaa useampia lahjaksi.
Lunastus: Varaa pöytä puh. 050-36 111 84. Mainitse Groupon-lahjakortti varauksen yhteydessä. Peruutukset viim. 24h ennen.
Lisätietoja: Näytä Groupon-lahjakortti tai sen mobiiliversio paikan päällä.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet

Ylimääräisistä tavaroista pääsee eroon kärräämällä kampsut lähisukulaisten nurkkiin tai muuttamalla ne rahaksi Kirpputori Timantissa.

Päivän diili

  • Kirpputoripöytä viikoksi itsepalvelukirppikseltä vain 10 eurolla (arvo 25 euroa)

 

Myytäväksi voi viedä tarpeettomaksi käyneet tavarat, kuten sisustusesineet ja keittiötarvikkeet sekä elokuvat, cd:t, kirjat ja vaatteet. Hyväkuntoinen tavara, sekä puhtaat ja silitetyt vaatteet tekevät paremmin kauppansa. Oikeanlainen hinnoittelu ja siisti myyntipöytä edesauttavat omalta osaltaan tavaroiden omistajan vaihtumista ja tuottoisampaa myyntiä. Kirpputori ei ota myyntiprovisiota. Kirpputori tarjoaa myös vaivaton-palvelun, johon voit tutustua täältä.

Yrityksestä

Kirpputori Timantti on tilava itsepalvelukirpputori, jossa vuokrattavana yli 100 myyntipaikkaa. Kirpputori toimii Holsitin kirjaston tiloissa, keskustan lähellä ja on avoinna arkisin avoinna 10-18, lauantaisin 9-15 ja sunnuntaisin 12-15. Kirpputorin edestä löytyy ilmaista parkkitilaa. Yritykseen voi tutustua lisää Facebookissa.