Vain 29,00 EUR - kaksi vapaavalintaista pihviä tai pääruokaa Colorado Mts. Bar & Grillissä. Säästät 29,00 EUR (norm. jopa 58,00 EUR)

Anna lahjaksi
300 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Kaksi vapaavalintaista pihviä tai pääruokaa Colorado Mts. Bar & Grillissä
 • Legendaarinen ruokaravintola ja baari, jossa viihtyy jokainen
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä
 • Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
 • Lahjakortti on voimassa su-to keittiön aukioloina 29.11-28.02.2011
 • Sama henkilö voi käyttää vain 1 lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi
 • Päällikkö on palannut Tampereelle. Colorado Mts. Bar & Grill on avannut ovensa osoitteeseen Aleksanterinkatu 20 aivan Stockmannin ja Hämeenkadun viereen. Runsaat ruoka-annokset ovat entuudesta tuttuja useille tamperelaisille. Uutta on sisustus, joka muistuttaa tyyliltään Colorado Rukaa.

  ”Olemme viime vuonna siirtyneet Coloradoissa inkkari/Meksiko-teemasta enemmän kalliovuorten jylhään suuntaan” sanoo konsernin toimitusjohtaja Antti Raunio uudesta upeasta ulkoasusta.

  Colorado Mts. Bar & Grill tunnetaan ravintolaelämässä maukkaasta ruoasta ja joustavasta palvelusta. Ajoittain vaihtuva South-West menu takaa asiakkaille makuelämysten täyttymyksen periaatteella jokaiselle jotakin.

  Päivän diilillä sinä saat kaksi pihviä tai pääruokaa Colorado Mts. Bar & Grillissä vain 29,00 eurolla (norm. jopa 58,00 euroa). Valitse esimerkiksi Cajun-hiillostettu härän ulkofileepihvi, pariloitua lime-tequilamarinoitua porsaan sisäfileetä pekonikääreessä, paistettu härän sisäfileepihvi pippurikermakastikkeessa, avokado-tuorejuustotahnalla täytetty broilerin rintafilee, grillattu tonnikalapihvi tai kana fajitas.

  Tervetuloa!

   


  Voit ostaa tämän lahjakortin vain tänään ja se on voimassa 29.11-28.02.2011. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.

  Samanlaisia diilejä samalta yhteistyökumppanilta
  Lisää diilejä samassa kategoriassa
  Lisää diilejä samassa kaupungissa
  Lisää diilejä Suomessa