Vain 29,00 EUR - kaksi vapaavalintaista pihviä tai pääruokaa Colorado Mts. Bar & Grillissä. Säästät 29,00 EUR (norm. jopa 58,00 EUR)

Anna lahjaksi
300 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Kaksi vapaavalintaista pihviä tai pääruokaa Colorado Mts. Bar & Grillissä
 • Legendaarinen ruokaravintola ja baari, jossa viihtyy jokainen
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä
 • Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
 • Lahjakortti on voimassa su-to keittiön aukioloina 29.11-28.02.2011
 • Sama henkilö voi käyttää vain 1 lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi
 • Päällikkö on palannut Tampereelle. Colorado Mts. Bar & Grill on avannut ovensa osoitteeseen Aleksanterinkatu 20 aivan Stockmannin ja Hämeenkadun viereen. Runsaat ruoka-annokset ovat entuudesta tuttuja useille tamperelaisille. Uutta on sisustus, joka muistuttaa tyyliltään Colorado Rukaa.

  ”Olemme viime vuonna siirtyneet Coloradoissa inkkari/Meksiko-teemasta enemmän kalliovuorten jylhään suuntaan” sanoo konsernin toimitusjohtaja Antti Raunio uudesta upeasta ulkoasusta.

  Colorado Mts. Bar & Grill tunnetaan ravintolaelämässä maukkaasta ruoasta ja joustavasta palvelusta. Ajoittain vaihtuva South-West menu takaa asiakkaille makuelämysten täyttymyksen periaatteella jokaiselle jotakin.

  Päivän diilillä sinä saat kaksi pihviä tai pääruokaa Colorado Mts. Bar & Grillissä vain 29,00 eurolla (norm. jopa 58,00 euroa). Valitse esimerkiksi Cajun-hiillostettu härän ulkofileepihvi, pariloitua lime-tequilamarinoitua porsaan sisäfileetä pekonikääreessä, paistettu härän sisäfileepihvi pippurikermakastikkeessa, avokado-tuorejuustotahnalla täytetty broilerin rintafilee, grillattu tonnikalapihvi tai kana fajitas.

  Tervetuloa!

   


  Voit ostaa tämän lahjakortin vain tänään ja se on voimassa 29.11-28.02.2011. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.

  Samanlaisia diilejä samalta yhteistyökumppanilta
  Lisää diilejä samassa kategoriassa
  Lisää diilejä samassa kaupungissa
  Lisää diilejä Suomessa

  15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Advertisement