Lounas- tai illallisristeily Pyhäjärvellä Ravintola Laivassa vain 14,00 tai 17,50€ (arvo 28,00 tai 35,00€)

Arvo Alennus Säästät
28 € 50% 14 €
Anna lahjaksi
713 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Lounas- tai illallisristeilyn Ravintola Laivassa, m/s Tampereella
 • Kattavan buffet-ruokailun ja live-esiintymisiä
 • Makunautintoja Pyhäjärven kauniissa järvimaisemassa
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä
 • Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
 • Lahjakortti on voimassa lounasristeilyille ke-la 18.05.-04.06.2011 klo 12.30-14.00 tai illallisristeilyille ti-la 17.05.-04.06.2011 klo 19.00-22.00
 • Lahjakortti käy vain uusille varauksille
 • Risteilyvaraus etukäteen, puh. 010 422 5600 tai sähköpostitse info@hopealinja.fi. Mainitse CityDeal-lahjakortti
 • Pöytävarausta ei voi tehdä tiettyyn pöytään
 • Ravintolan tilat kahdessa kerroksessa, esiintyjä pääsalissa
 • Jos perut varauksesi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi
 • Lounasaikaan voi saada tuttuja kaavoja rikkovia vaihteluja muuttamalla esimerkiksi lounasympäristöä. Tai mikä olisikaan ihanampaa, kuin illastaa hyvässä seurassa laineiden liplattaessa ympärillä. Päivän diilillä pääset nauttimaan herkullista lounasta tai illallista Pyhäjärven kauniiseen järvimaisemaan – saat lounas- tai illallisristeilyn m/s Tampereella Ravintola Laivassa vain 14 tai 17,50 eurolla (arvo 28 tai 35 euroa).

  Viihtyisässä Ravintola Laivassa pääsee nauttimaan maittavia buffet-herkkuja samalla, kun m/s Tampere lipuu rauhallisesti Pyhäjärven vesillä. Lounas- ja illallisbuffetin antimiin kuuluvat aina kylmät ja lämpimät ruokalajit sekä jälkiruokapöytä. Ruokalajit valmistetaan aina hyvistä, tuoreista raaka-aineista. Laivan terassilla on myös mahdollista ruokailla sekä nauttia virvokkeita, lisäksi risteilyjen aikana pääsee nauttimaan live-musiikista. Risteilijät pääsevät matkan aikana ihailemaan komeita maisemia, kun laivan reitti kiertää muun muassa Pyynikin, Pispalan, Pirkkalan sekä Härmälän kautta. m/s Tampereella laineille pääsee lähtemään keskeltä kaupunkia Laukontorilta. Lounas- ja illallisristeilyt ovat myös hyvä tapa ilahduttaa esimerkiksi työkavereita, sukulaisia ja ystäviä sekä viettää mukava seurusteluhetki heidän kanssaan.

  Suomen Hopealinja Oy on Suomen suurin sisävesivarustamo, joka operoi kahdeksalla laivalla Pirkanmaan ja Hämeen alueella. Vuosittain Hopealinja kuljettaa noin 77 000 matkustajaa, joista ravintolalaiva m/s Tampereen matkustajien osuus on noin 9000. Risteilyjä on mahdollista järjestää myös erityistilauksista muun muassa yrityksille sekä erilaisille ryhmille, joten seminaarit, kokoukset ja juhlatkin onnistuvat vaivattomasti kauniissa järvimaisemissa.


  Voit ostaa tämän lahjakortin vain tänään ja se on voimassa lounasristeilyille ke-la 18.05.-04.06.2011 tai illallisristeilyille ti-la 17.05.-04.06.2011. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.

  Samanlaisia diilejä samalta yhteistyökumppanilta
  Lisää diilejä samassa kategoriassa
  Lisää diilejä samassa kaupungissa
  Lisää diilejä Suomessa

  15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Advertisement