Kynsien geelaus koristelulla vain 30€ (arvo 85€)

Anna lahjaksi
40 ostettu

Pähkinänkuoressa

  • Valitse mieleinen koristelu
  • Kynnet eivät lohkeile geelin ansiosta
  • Oman kynnen geelaus kestää jopa kuukauden
  • Sijainti keskustassa

Ehdot

Voimassaoloaika: 15.11.2013 asti. Ajanvaraus viim. 15.10.2013.
Rajoitukset: Yksi lahjakortti per henkilö. Voit ostaa kolme lahjaksi.
Lunastus: Varaa aika puh. 040-931 3497. Mainitse Groupon-lahjakortti varauksen yhteydessä. Peruutukset viim. 24h ennen.
Lisätietoja: Näytä Groupon-lahjakortti tai sen mobiiliversio paikan päällä.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet

Nykynaiselle itseilmaisun kannalta kauniit kynnet ovat tärkeä asia siinä missä vaatteetkin. Valitettavasti monet kynsilakat kestävät vain hetken ja alkavat rapistua kuin 50-luvulla rakennetun kerrostalon seinärappaus. Estä rapistuminen ja ilmaise itseäsi rappeutumatta, kun Hyvinvointistudio Divino laittaa kyntesi kuntoon.

Päivän diili

Kynnet geelataan geelimassalla oman kynnen päälle vahvistamaan sitä. Geelatut kynnet eivät liuskoitu helposti ja lakka pysyy niissä kauniina jopa kuukauden. Pinta on vahva eikä lohkeile niin helposti, joten se sopii myös kynsien kasvattajille. Kynsiin saa myös haluamansa koristelun. Hoito kestää noin kaksi tuntia.

Yrityksestä

Hyvinvointistudio Divino sijaitsee aivan keskustan liepeillä Aleksanterinkadulla, Tampereella. Palveluihin kuuluvat geelauksien lisäksi muun muassa kynsihuollot, geelilakkaukset sekä kasvo- ja jalkahoidot. Yritykseen voi tutustua myös Facebookissa.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.