Kylpyläloma 2 vrk kahdelle hengelle sis. aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelmaa, vain 144 € (arvo 288€)

Anna lahjaksi
71 ostettu

Pähkinänkuoressa

  • Kahdenkeskinen kylpyläloma monipuolisessa kylpylässä
  • Paljon aktiviteetteja tarjolla
  • Hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuopion Rauhalahdessa
  • 15% alennus à la Carte -annoksista
  • 15% alennus tietyistä hoidoista, kuten kylvyt, käsiparafiini ja jalkaturvekylpy. Varaa hoidot etukäteen

Diili

  • Kahden vuorokauden majoitus kahdelle henkilölle Kylpylähotelli Rauhalahdessa päärakennuksessa
  • Aamiaiset
  • Kuntosalin ja kylpylän vapaa käyttö
  • Maanantaista lauantaihin monipuolinen maksuton lomaohjelma
  • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä

Ehdot

Voimassaoloaika: Päättyy 21.06.2013
Rajoitukset: Yksi lahjakortti per majoittuva pari. Voi ostaa useampia lahjaksi. Majoittumisaikaa ei voi pidentää ostamalla useampia lahjakortteja
Lunastus: Varaus etukäteen pakollinen. Varaus on mahdollista peruuttaa ilman kuluja tulopäivää edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä. Varaukset viimeistään 2vrk etukäteen
Lisätietoja: Varaukset hotellin saatavuustilanteen mukaan. Muutokset varaukseen saatavuustilanteen mukaan. Check in klo 16 ja check out klo 12. Lisävuode lisämaksusta 80 e/hlö/2vrk.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet.

Näin lunastat diilin

1. Tarkista lahjakortistasi voimassaoloaika sekä viimeinen varauspäivämäärä
2. Varaa huone suoraan hotellista puh. 030-608 30 tai sähköpostitse myynti@rauhalahti.fi
3. Mainitse Groupon-lahjakortti varauksen yhteydessä
4. Käytä lahjakortti

Ensimmäisten keväisten auringonsäteiden alkaessa pilkistää pilviverhon takaa mieli halajaa polskuttelemaan ammetta suuremmille vesille. Lomailu kylpylässä antaa hyvät mahdollisuudet päästää sisäinen vesipeto irti ja nauttia kylpylän monipuolisista allasmahdollisuuksista sielun kyllyydestä. Päivän diilillä pääsee nauttimaan kylpylälomasta, kun saat Kylpylähotelli Rauhalahdessa kahdelle hengelle kahden vuorokauden majoituksen, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, sekä lomaohjelman (maanantaista lauantaihin) vain 144 eurolla (arvo 288 euroa).

Image 5

Image 1


Kohde
:

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa mahtavat puitteet kylpylälomaan sisältäen erilaisia aktiviteetteja ja rentoutumista sopivasti yhdistettynä kunkin omien halujen mukaan. Kylpylä on auki majoittuville joka päivä klo 7-22. Kypylässä on kuntouintiallas, kuuma-allas, kylmäallas, monitoimiallas vesihierontoineen, ulkoallas ja porealtaat. Lapsille on omat altaat sekä vesiliukumäki. Kylpylän hoito-osastolla voi nauttia monipuolisista hoidoista, kuten kylvyistä, käsi- ja jalkahoidoista, luontaishoidoista, hieronnoista sekä kampaajan palveluista. Osasta hoitoja Groupon-asiakkaat saavat loman aikana 15%:n alennuksen. Rauhalahti on iltaviihteen keskus, joka tarjoaa elävää musiikkia ke, pe ja la iltoina. Keskiviikkoisin on suositut naistentanssit ja huippuartistit/orkesterit, viikonloppuisin kotimaiset bändit. Maanantaista lauantaihin on aina karokeilta. Iltaravintolassa on lisäksi lavakomiikka-, teatteri- ja farssi-iltoja. Rauhalahden erikoisuus on aito 50-luvun tukkikämppä–Jätkänkämppä, joka sijaitsee 600 metrin päässä hotellista Kallaveden rannalla. Jätkänkämpällä järjestetään tiistaisin läpi vuoden ja kesäaikaan myös torstaisin perinne- ja savusaunailtoja, jossa ohjelmassa on savusaunomista, perinneateria, hanuristin viihdyttävää soitantaa sekä kesäaikaan tukkilaisesitys.

Image 2

Image 3

Image 4 

Image 1 

taloHotelli:

Kahden hengen hotellihuoneet sijaitsevat neljässä eri kerroksessa. Huoneissa on vakiovarusteina tv/radio, langaton ja maksuton internet-yhteys, minibaari, puhelin, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Huoneeseen mahtuu myös tarvittaessa lisävuode. Muutamaan huoneeseen voi tuoda lemmikin mukana lisämaksusta 20€/vrk. Miellyttävissä huoneissa voi nukkua hyvät yöunet ja nousta aamulla levänneenä nauttimaan maukasta aamiaista.

Image 2

koneKulkeminen ja sijainti:

Kuopio on Itä-Suomen suurin kaupunki, jonne on loistavat juna-, bussi- ja lentoyhteydet muualta Suomesta. Kaupungin keskustan ja Rauhalahden välillä liikennöi bussi ja kesäaikaan matkan voi taittaa myös laivalla. Keskustasta on viisi kilometriä Kylpylähotelli Rauhalahteen. Rauhalahdessa kaikki on lähellä; niin luonto, vauhdikkaat aktiviteetit, kylpyläilot, hemmottelevat hoidot kuin tanssitkin.

Image 1

Image 2 

Groupon suosittelee:

Alueella toimii useita eri yrityksiä, jotka tuottavat elämyksiä matkailijoiden ja kaupunkilaisten iloksi. Alueella on lapsiystävällinen uimaranta,  ratsastustalli, tenniskeskukset, keilahalli ja minigolf.  SeikkailuKuopio –ohjelmapalveluyritys järjestää ympärivuotisesti erilaisia safareja sekä vuokraa muun muassa kanootteja, veneitä, vesijettejä ja moottorikelkkoja. Kesällä alueelta pääsee laivaristeilylle. Rauhalahdessa toimii myös ammattimainen kesäteatteri, joka tuottaa viihdyttävää teatteria heinä-elokuussa. Rauhalahdessa kaikki on lähellä.

Image 1 

Voit ostaa tämän lahjakortin tänään ja se on voimassa 21.06.2013 asti. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.

Image 1


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement