Laskettelusuksien tai lumilaudan täydellinen huolto vain 20,00€ (arvo 50,00€)

Arvo Alennus Säästät
50 € 60% 30 €
Anna lahjaksi
186 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Alppisuksien tai lumilaudan täydellisen huollon
 • Sutjakkaamman laskun rinteestä alas
 • Pidempää ikää suksillesi tai lumilaudallesi
 • Lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä
 • Ehdot

 • Lahjakortti on voimassa 26.11.2011-31.01.2012
 • Ota CityDeal-lahjakortti mukaan mennessäsi liikkeeseen
 • Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi
 • Kun suksi ei luista, ei se ole aina suksittelijasta kiinni. Varusteiden kunto on olennainen osa onnistumista. Rinteiden herruudesta on turha lähteä taistelemaan jos pohjat on hiottu viimeksi 90-luvulla. Olipa alla sitten alppisukset tai lumilauta, Päivän diili auttaa haastamaan rinteiden kuninkaan ja tarjoaa laskettelijalle ja lautailijalle täydellisen huollon alppisuksiin tai lumilautaan Tampereen Pro Shopissa vain 20 eurolla (arvo 50 euroa).

  Proshopissa sukset ja laudat huolletaan talvikuntoon laadukkailla Reichmann-huoltokoneilla. Alppisuksien huolto sisältää pohjien oikaisuhionnan ja pohjien puhdistuksen, kanttien teroituksen, kuumavoitelun sekä kiillotuksen. Lumilauta huolto taas sisältää pohjan oikaisuhionnan ja pohjan puhdistuksen, pohjien Micfinish-kivihionnan ja kanttien teroituksen. Huolletuilla varusteilla luistaa tyylikäämmin ja turvallisemmin. Huolto on tärkeää myös suksien ja lumilaudan kestävyyden kannalta. Huolletuilla suksilla laskettelee useamman talven rinteessä kuin rinteessä. Huolletulla lumilaudalla taas voi jatkaa temppuilua pidempään huoletta vaikka vaariksi saakka.

  /45/76/1321982757645.jpg 

  Proshop tarjoaa monipuolista palvelua laskettelun ja golfin harrastajille Tampereella ja Pyhällä. Proshopista löytyy sopivat tuotteet ja palvelut, olipa sitten aloittelija tai ammattilainen. Vuodesta 1999 on Proshop toimittanut ja huoltanut tuhansia välineitä vaativille harrastajille ympäri maata. Proshop sijaitsee Tampereen Epilässä Ravintola Patarouvaa vastapäätä.


  Voit ostaa tämän lahjakortin tänään ja se on voimassa 26.11.2011-31.01.2012. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.

  Samanlaisia diilejä samalta yhteistyökumppanilta
  Lisää diilejä samassa kategoriassa
  Lisää diilejä samassa kaupungissa
  Lisää diilejä Suomessa

  15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Advertisement