Brasilialainen sokerointi yksi tai kolme kertaa alk. vain 30€

alk. 30 €
Arvo Alennus Säästät
79 € 62% 49 €
Anna lahjaksi
90 ostettu

Pähkinänkuoressa

  • Pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista
  • Sokeri on 100% luonnontuote
  • Kauneushoitola sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella

Ehdot

Voimassa: 06.06.2014 asti. Varaa aika ensimmäiselle kerralle viim. 4 vk ennen voimassaolon päättymistä.
Rajoitukset: Vain naisille. Yksi lahjakortti per henkilö. Voit ostaa useampia lahjaksi.
Lunastus: Varaa aika puh. 044-323 3045 tai sähköpostitse ajanvaraus@beaume.fi. Mainitse Groupon-lahjakortti varauksen yhteydessä. Peruutukset viim. 24 h ennen. Näytä Groupon-lahjakortti tai sen mobiiliversio paikan päällä.
Lisätietoja: Seuraava sokerointikerta käytettävä 6 vk kuluessa edellisestä kerrasta.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet.

Useimpien ihmisten ihastelu vauvoja kohtaan johtuvat eduista, joita heillä on aikuisiin verrattuna. Iho on sileä ja karvaton, lomapäiviä on rajattomasti ja ihmiset pilkkovat ruoan valmiiksi syötäviksi paloiksi. Päivän diilillä voit saavuttaa noista ainakin yhden, jos suuntaat askeleesi kohti Kauneushoitola Beaumea.

Päivän diili

  • Brasilialainen sokerointi vain 30 eurolla (arvo 79 euroa)
  • Brasilialainen sokerointi kolme kertaa vain 70 eurolla (arvo 237 euroa)


Sokeroinnissa ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla ja vahaukseen verrattuna sillä voi poistaa lyhyempiä ihokarvoja. Sokerimassa on vesiliukoista, eikä iho ärsyynny sokeroinnista yhtä paljon kuin vahauksessa. Ihokarvat irtoavat kokonaan karvatupesta eivätkä ne katkea, jolloin iho pysyy sileämpänä pidempään.

Yrityksestä

Vallilassa sijaitseva Kauneushoitola Beaume tarjoaa monipuolisen valikoiman kauneuspalveluita. Paikan päällä voi laitattaa muun muassa uudet ripset tai kynnet, hemmotella kasvoja, ottaa ripsipermanentin tai hammaskorun. Yritys järjestää myös ripsienpidennyskoulutuksia ja jälleenmyy muun muassa Balance-tuotteita muiden ihonhoitotuotteiden ohessa. Kauneushoitola Beaumessa palvelevilla kauneusalan ammattilaisilla on usean vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta.