Vain 15,00€ ─ Kuukauden salitreenit Trendi Fitnessissä (arvo 68,00€)

Anna lahjaksi
42 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Kuuukauden salitreenit
 • Lisää virtaa elämään
 • Kortilla pääset treenaamaan salille ja jumppatunneille
 • Lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä
 • Ehdot

 • Lahjakortit lunastettava välillä 13.9.- 21.10.2011. Kortti on voimassa kuukauden lunastuspäivämäärästä
 • Ensimmäisella kerralla asiakkaan on tultava salille päivystysaikana, jolloin asiakas täyttää yhteystietolomakkeen ja saa käyttöoikeuden salille. Halutessaan myös kulkukortin voi lunastaa samassa yhteydessä. Ota mukaan CityDeal lahjakortti
 • Lahjakortti oikeuttaa harjoitteluun kuntosalilla sen aukioloaikoina. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus lunastaa myös kulkukortti salille 15 euron panttia vastaan, jolloin hän voi harjoitella, joka päivä Korsossa klo 6-24
 • Pantin saa takaisin, kun kulkukortin palauttaa
 • Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi
 • Kylmä tosiasia on, että ainoa tapa saada kroppa todella tiukkaan kuosiin, on liikkua enemmän ja syödä terveellisemmin. Kuntoilun ei tarvitse maistua puulta. Kun löytää kivan kuntosalin, liikunnasta voi jopa tulla päivän kohokohta. Mikään ei voita kunnon endorfiinihumalaa, ja kohta mieli suorastaan vaatii säännöllistä treeniä. Päivän diilillä saat kuukauden salikortin Trendi Fitnessiin vain 15 eurolla (arvo 68 euroa).

  Trendi Fitnessin salilla on vasta uusitut laitteet, merkkinä muun muassa GPF, SportsArt ja Matrix. Tilat ovat valoisat, siistit ja raikkaat. Salilta löytyy myös hierontatuoli ja Lumina-solarium. Tarjolla on myös suosittuja ryhmäliikuntatunteja, kuten Spinning, Functional trainin ja Latinofit.

  Trendi Fitness on laatusertifioitu K-kuntokeskus, joka kuuluu nyt myös CMS-Clubeihin. CMS ja K-kuntokeskukset pyrkivät palveluissaan ja toiminnoissaan takaamaan mahdollisimman korkean asiakastyytyväisyyden tuottamalla terveyttä edistäviä kunto- ja vapaa-ajanpalveluita. CMS ja K-kuntokeskuksille ominaista on muun muassa sitoumus puhtaan kuntoilun ja liikunnan puolesta. Trendi Fitnessin kanta-asiakkaat pääsevät kuntoilemaan kaikille CMS ja K-kuntokeskuksille ilmaiseksi vierailupasseilla. Trendi Fitnessin löydät myös Facebookista.


  Voit ostaa tämän lahjakortin vain tänään ja se on lunastettava ajalla 13.9.- 21.10.2011. Kortti on voimassa kuukauden lunastuspäivämäärästä. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.

  Samanlaisia diilejä samalta yhteistyökumppanilta
  Lisää diilejä samassa kategoriassa
  Lisää diilejä samassa kaupungissa
  Lisää diilejä Suomessa

  15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Advertisement