3h, 2x 3h tai 3x 3h kotisiivousta ammattilaisen tekemänä alk. vain 38,00€ (arvo jopa 270,00€)

alk. 99 €
Arvo Alennus Säästät
270 € 63% 171 €
Anna lahjaksi
Ole ensimmäinen!

Pähkinänkuoressa

3h, 2x 3h tai 3x 3h kotisiivousta Ihanan raikkaan ja puhtaan kodin Kotitalousvähennyksen tehdystä työstä Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua Lahjakortin sähköpostiisi ja Groupon-tilillesi maksusuorituksen onnistuttua Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä

Ehdot

Lahjakortti on voimassa 16.01.-06.07.2013 Ensimmäisen siivouksen varaus etukäteen 15.03.2013 mennessä, puh. 040-833 8248. Mainitse Groupon-lahjakortti Pk-seudun ulkopuolella tapahtuviin siivouksiin lisätään kilometrikorvaus Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet

Advertisement
A-Plus Siivous - Helsinki Itä: 3h, 2x 3h tai 3x 3h kotisiivousta ammattilaisen tekemänä alk. vain 38,00€ (arvo jopa 270,00€)

Mikäli kotitalouksien epäsiisteyteen tai likaan ei puututa, silloin on väistämättä edessä pienikokoisten sivilisaatioiden verkosto, joiden väliset aluesopimukset rikkoutuvat. Tällöin edestään löytää talonlaajuisen uusintavedoksen ensimmäisestä maailmansodasta. Päivän diili estää kompastelun pieniin juoksuhautoihin, kun saat APlus Siivoukselta 3h kotisiivousta vain 38 eurolla arvo 90 euroa, kaksi kertaa 3h kotisiivousta vain 70 eurolla arvo 180 euroa tai kolme kertaa 3h kotisiivousta vain 99 eurolla arvo 270 euroa. Diiliin sisältyy Kolmen tunnin kotisiivous sisältää lattioiden imuroinnin, pölyjen pyyhkimisen, lattioiden kosteapyyhinnän, keittiön pintojen pysty ja vaakapyyhinnän sekä wctilojen pesun. Siivoussuunnitelma laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa ja siivous suoritetaan APlus Siivouksen välineillä. On hyvä muistaa, että kotona tai vapaaajan asunnolla teetetyn siivouksesta kustannuksista voi saada 45% kotitalousvähennyksen.  Yrityksestä APlus Siivous on sekä koti että toimistosiivouksen ammattilainen, jonka jälki puhuu puolestaan. Siivousten ohella yritys tarjoaa puutarhanhoito ja floristipalveluja. Palvelu toimii pääsääntöisesti pkseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.  Lunastusohjeet 1. Osta lahjakortti. 2. Kun maksusuoritus onnistuu, saat sähköpostiisi ja Groupontilillesi PDFlahjakortin diilistä. 3. Tarkista lahjakortistasi voimassaoloaika. 4. Ota yhteys palveluntarjoajaan ja varaa aika ehdoissa mainitulla tavalla. Mainitse varauksen yhteydessä Grouponlahjakortistasi. 5. Käytä lahjakortti. Voit ostaa tämän lahjakortin tänään ja se on voimassa 16.01.06.07.2013. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement
Grouber