Hampaiden laservalkaisu vain 99€ (arvo 250€)

Arvo Alennus Säästät
250 € 60% 151 €
Anna lahjaksi
Yli 110 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä
 • Kaunis ja hohtava hymy
 • Erinomainen sijainti Helsingin keskustassa

Ehdot

Voimassa: 31.03.2014 asti. Ajanvaraus väh. 2 vk ennen voimassaolon päättymistä.
Rajoitukset: K-18. Yksi lahjakortti per henkilö. Voit ostaa kolme lahjaksi.
Lunastus: Varaa aika ti-to klo 9-15 puh. 0400-274 964. Mainitse Groupon-lahjakortti varauksen yhteydessä. Peruutukset viim. 24h ennen. Näytä Groupon-lahjakortti tai sen mobiiliversio paikan päällä.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet.

Cityklinikka - Helsinki: Hampaiden laservalkaisu vain 99€ (arvo 250€)

Peilin edessä harjoiteltu hymy ja kepeät naurahdukset saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun ne paljastavat hampaisiin tarttuneen salaatin sijasta valkoiset hampaat. Hymyile luonnollisen sädehtivää hymyä Päivän diilin ja Cityklinikan avulla.

Päivän diili

Laservalkaisussa hampaiden pinnoille levitetään kahteen otteeseen valkaisevaa geeliä, jonka annetaan molemmilla kerroilla vaikuttaa 15 minuuttia. Geeli aktivoituu laservalolla ja tämä saa aikaan hampaiden vaalenemisen. Laservalkaisussa hampaat vaalenevat noin 2-4 astetta ja yhdellä hoitokerralla voidaan hoitaa 16 hammasta. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta lopullisen tuloksen näkee muutamassa päivässä, jolloin valkaisuprosessi päättyy.

Yrityksestä

Cityklinikka on perustettu vuonna 1994 ja on uranuurtaja Suomessa esteettisen lääketieteen saralla jo 17 vuoden kokemuksella. Lääkäriasema on tuonut Suomeen ensimmäisenä muun muassa kantasoluhoidot (plasmageeli) ihon nuorennukseen ja Smartlipo-tekniikan. Klinikka sijaitsee Helsingin keskustassa, rautatieaseman ja Stockmannin tavaratalon välissä – City-käytävässä. Klinikalle on helppo tulla jopa kauempaa. Bussi- ja rautatieasema ovat kävelyetäisyydellä.

 1. 1

  Helsinki

  Aleksanterinkatu 21 A,

  Helsinki, 00100

  Reittiohjeet

 • 15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Please select an option to add / remove from wishlist
  Grouber