Säästä jopa 1500€ – Yhden, kahden tai neljän alueen BodyTite-rasvaimu esteettisen lääketieteen uranuurtaja-klinikalla alk. vain 600€ (arvo jopa 2800€)

alk. 600 €
Arvo Alennus Säästät
1 200 € 50% 600 €
Anna lahjaksi
Ole ensimmäinen!

Pähkinänkuoressa

Valintasi mukaan 1, 2, tai 4 alueen BodyTite-rasvaimun 40% pienemmän ihon löysyyden kuin perinteisessä rasvaimussa Suurta suosiota maailmalla herättäneen hoidon Lisähoitoalueita tarjoushintaan Alan ammattilaiset avuksi taistelussa rasvakertymiä vastaan Lahjakortin sähköpostiisi ja Groupon-tilillesi maksusuorituksen onnistuttua Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä

Ehdot

Lahjakortti on voimassa 09.01.-08.07.2013 Ajanvaraus etukäteen ti-pe 12.04. mennessä, puh. 0400-274 964. Mainitse Groupon-lahjakortti Ikäraja 18 vuotta Vain uusille asiakkaille Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi Sama henkilö voi ostaa ja käyttää vain yhden lahjakortin Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet

Advertisement
Cityklinikka - Kuopio: Säästä jopa 1500€ – Yhden, kahden tai neljän alueen BodyTite-rasvaimu esteettisen lääketieteen uranuurtaja-klinikalla alk. vain  600€ (arvo jopa 2800€)

Kuntoon pääseminen ja painon pudottaminen leijuu monien uudenvuodenlupausluetteloiden kärkipäässä, aivan kuin pesukarhun loistartuntojen käsittely ja sen selvittäminen, miten pesukarhut jäävät loukkuun televisioon. Lopeta pesukarhu pääosassa olevien TVsarjojen katselu, kun Päivän diilillä saat CityKlinikalla BodyTiterasvaimun joko yhdelle alueelle vain 600 eurolla arvo jopa 1200 euroa, kahdelle alueelle vain 850 eurolla arvo jopa 1950 euroa tai neljälle alueelle vain 1300 eurolla arvo jopa 2800 euroa. Diiliin sisältyy BodyTite on todella kehittynyt rasvaimutekniikka. BodyTite käyttää hyödykseen RFAL™tekniikkaa RadioFrequency Assisted LipoTightening, joka tuhoaa itsepäisiä rasvakertymiä, silottaa selluliittia samanaikaisesti, kun se muokkaa ja kiinteyttää vartaloa. Lisää BodyTiterasvaimun hyödyistä voi lukea tämän englanninkielisen linkin kautta. Grouponasiakkailla on mahdollisuus saada lisähoitoalueita tarjoushintaan 300 euroa / alue.   Yrityksestä CityKlinikka on perustettu vuonna 1994 ja on uranuurtaja Suomessa esteettisen lääketieteen saralla jo 17 vuoden kokemuksella. Lääkäriasema on tuonut Suomeen ensimmäisenä muun muassa kantasoluhoidot plasmageeli ihon nuorennukseen ja Smartlipotekniikan. Klinikka sijaitsee Helsingin keskustassa, rautatieaseman ja Stockmannin tavaratalon välissä Citykäytävässä. Klinikalle on helppo tulla jopa kauempaa. Bussija rautatieasema ovat kävelyetäisyydellä. BodyTiterasvaimusta sanottua Hoidostani on kulunut lähes kolme kuukautta, ja olen todella innoissani tuloksista Ennen leikkausta vyötärönympärykseni oli 112 cm, nyt se on 85 cm, yli 25 cm on lähtenyt Vatsani iho on myös melko kiinteä, minulla ei ole enää löysää iholäppää vatsan päällä – se on mahtavaa Tämä hoito on ollut ehdottomasti elämää muuttava. – A.L., 24v., 3vuotiaan yksinhuoltaja. Hoidetut alueet Vatsa, kyljet BodyTitemenetelmää käyttämällä perinteisten rasvaimuhoitojen sijaan, potilaat voivat paremmin nopeammin. Yleisesti ottaen hoidosta parantumisaika on lyhentynyt vähintään 30%, ellei enemmänkin. – Malcolm Paul, M.D., Irvine, CA BodyTite tuo uuden ulottuvuuden rasvaimuihin ja kehon muokkaukseen. Sen avulla voi samanaikaisesti kiristää ihoa samalla poistaa rasvaa ilman kompromisseja toisesta. Olemme havainneet sen olevan tehokkaampi kuin laserrasvaimu mitä tulee tuloksiin ihon kiristämisessä, emmekä ole löytäneet toista laitetta, joka ilman leikkausta kiinteyttäisi ihoa niin kuin BodyTite. Olemme jatkuvasti hämmästynyt ihon kiinteytymisen tuloksista, koska ne ylittävät odotukset aina reilusti odotukset. – Joseph Ajaka, M.D., Cosmos Clinic, Australia Lunastusohjeet 1. Osta lahjakortti. 2. Kun maksusuoritus onnistuu, saat sähköpostiisi ja Groupontilillesi PDFlahjakortin diilistä. 3. Tarkista lahjakortistasi voimassaoloaika. 4. Ota yhteys palveluntarjoajaan ja varaa aika ehdoissa mainitulla tavalla. Mainitse varauksen yhteydessä Grouponlahjakortistasi. 5. Käytä lahjakortti. Voit ostaa tämän lahjakortin tänään ja se on voimassa 09.01.08.07.2013. 


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement
Grouber