Juhlameikki ja meikkikoulutus vain 25€ (arvo 120€)

Anna lahjaksi
Ole ensimmäinen!

Pähkinänkuoressa

 • Juhlava meikki esimerkiksi pikkujouluihin
 • Sopii aloitteleville sekä kokeneemmille meikkaajille
 • Käytössä Jane Iredalen kosmetiikkasarja
 • Opi ehostuksen saloja meikkitaiteilija Gaida Talun ohjauksessa

Ehdot

Voimassa: Ma-pe 31.01.2014 asti lukuun ottamatta 23.12.2013-02.01.2014. Varaa aika viim. 20.12.2013.
Rajoitukset: Vain uusille asiakkaille. Yksi lahjakortti per henkilö. Voit ostaa kolme lahjaksi.
Lunastus: Varaa aika puh. 040-415 6207. Mainitse Groupon-lahjakortti varauksen yhteydessä. Peruutukset viim. 24 h ennen. Näytä Groupon-lahjakortti tai sen mobiiliversio paikan päällä.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet.

Comfort Space Kauneussalonki - Helsinki: Juhlameikki ja meikkikoulutus vain 25€ (arvo 120€)

Aikakauslehtien sivut paljastavat julkimoiden todelliset kasvot meikittä, jolloin Hollywoodin kauniskasvoa ei enää erota tavallisesta pulliaisesta. Kuka tahansa tallaaja voi loistaa lumoavana oikeassa valossa ja meikissä, jonka saa tuta omien kasvojen kautta Comfort SPAce Kauneussalongissa.

Päivän diili

Juhlameikki tehdään Jane Iredalen kosmetiikkasarjan tuotteilla, jotka ovat 100% mineraalipohjaisia. Meikkaajana ja meikkikouluttajana toimii Gaida Talu, jolla on kokemusta muun muassa muotikuvausten- ja näytösten meikkausten hoitamisesta. Hän on myös virolaisen aikakauslehden kauneustoimittaja. Yhteensä 1,5 tunnin meikkauksen sekä koulutuksen aikana meikkitaiteilija antaa vinkkejä omien kasvojen parhaiden puolien esilletuomiseen sekä erilaisten meikkien tekoon. Samalla saa tietoa tulevista meikkitrendeistä.

Yrityksestä

Annankadulla sijaitseva Comfort SPAce Kauneussalonki tarjoaa kauneus- ja hyvinvointipalveluja kaikenikäisille naisille ja miehille. Palveluvalikoima kattaa perinteisten kasvo- ja vartalohoitojen lisäksi muun muassa hierontaa, karvanpoistoa ja meikkausta. Hoidoissa käytetään bioteknisiä sekä innovatiivisia hoitotuotteita ja laitteita.

 1. 1

  Helsinki

  Annankatu 28

  Helsinki, 00100

  Reittiohjeet

 • 15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Please select an option to add / remove from wishlist
  Grouber