Lordin tai Ladyn arvonimi sekä pala maata Skotlannista alk. vain 16,90€

Anna lahjaksi
Ole ensimmäinen!

Pähkinänkuoressa

  • Ylellinen arvonimi
  • Pala maata (0,09m²) Skotlannista
  • Todistus arvonimestä sekä kauppakirja maasta
  • Voit pyytää ystäviäsi kutsumaan sinua Lordiksi tai Ladyksi
  • Omaperäinen ja hauska lahjaidea
  • Tuotosta osa käytetään linnan kunnostamiseen

Ehdot

Voimassa: 27.12.2013 asti.
Rajoitukset: Yksi lahjakortti per henkilö. Voi ostaa useampia lahjaksi.
Lunastus: Osoitteessa http://fi.scottishlaird.com. Syötä Groupon-lahjakortin koodit niille varattuun kenttään tilausta tehdessäsi.
Lisätietoja: Arvonimitodistuksen sekä kauppakirjan toimituskulut 5 puntaa (n. 5,90e) maksetaan yhteistyökumppanin sivuilla (toimituskulut voi maksaa luottokortilla tai paypal-tililtä). Toimitus 10 arkipäivän aikana.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet.
Ovh perustuu valmistajan asettamaan suositusvähittäishintaan sekä 22.11.2013 valuuttakursseihin.

Dunans Castle: Lordin tai Ladyn arvonimi sekä pala maata Skotlannista alk. vain 16,90€

Nyt kannattaa totutella sanomaan aivastuksen jälkeen "terveydeksi" ja opetella syömään ruokapöydässä niin, etteivät kyynerpäät kosketa pöytään. Kannattaa myös hankkia jotain hieman parempaa päälle, ehkä jotain sinistä.

Päivän diili

  • Chaol Ghleannin Lordi tai Lady arvonimi sekä 0,09m² maata Skotlannin Dunans Castle -linnasta vain 16,90 eurolla (arvo 46,05 euroa)
  • Lordi sekä Lady arvonimet sekä 2 x 0,09m² maata Skotlannin Dunans Castle -linnasta vain 25,90 eurolla (arvo 69,65 euroa)


Skotlannin lain mukaan kaikki, jotka omistavat palan maata Skotlannissa saavat arvonimen Lordi tai Lady. Chaol Ghleannin Lordi tai Lady saa omakseen 0,09m² Dunans Castle -linnan maata. Lordille tai Ladylle toimitetaan kauppakirja maasta sekä arvonimitodistus sinetöitynä. Vieraillessasi Skotlannissa Dunans Castlessa saat opastetun kierroksen linnassa. Arvonimimyynnin tuotosta käytetään osa Dunans Castle -linnan kunnostamiseen ja entisöintiin, sillä linna miltei tuhoutui vuonna 2001. Projektia hoitaa Dunans Heritage Project. Tämä on siis hyvä syy ostaa pala maata ja saada arvonimi, sillä teet samalla hyvää.

Arvonimellä ei voi tehdä mitään erikoista, niin kuin esimerkiksi määrätä Skotlantiin uusia lakeja, mutta saat mahdollisuuden pyytää muita ihmisiä kutsumaan itseäsi Lordiksi tai Ladyksi. Mikäs sen mukavampaa kuin olla kaveriporukan ainut, jolla on hieno arvonimi. Arvonimi ja pala maata on täydellinen ja ainutlaatuinen lahjaidea ystävälle tai sukulaiselle, jolla on jo kaikkea.

Dunans Castle

Dunans Castlen historia ulottuu aina 1590-luvulle. Linnaa ympäröi 16 hehtaaria vihreää ja kaunista maata ja sen vieressä sijaitsee Argyll Forest Park. Dunans Castle paloi vuonna 2001 jonka jälkeen Dunans Heritage Project perustettiin. Projektin tarkoituksena on entisöidä linna takaisin omaan loistoonsa, sillä se on tärkeä osa Skotlantia.

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Please select an option to add / remove from wishlist
Grouber