Kirpputoripöytä viikoksi itsepalvelukirppikseltä vain 10€ (arvo 25€)

Arvo Alennus Säästät
25 € 60% 15 €
Anna lahjaksi
Ole ensimmäinen!

Pähkinänkuoressa

Tilava ja valoisa kirpputori Kirpputori ei ota myyntiprovisiota Ilmaista parkkitilaa Hyvät liikenneyhteydet

Ehdot

Voimassaoloaika: 31.12.2013 asti. Pöytävaraus viim. 15.10.2013. Rajoitukset: Yksi lahjakortti per kotitalous. Voit ostaa useampia lahjaksi. Lunastus: Varaa pöytä puh. 050-36 111 84. Mainitse Groupon-lahjakortti varauksen yhteydessä. Peruutukset viim. 24h ennen. Lisätietoja: Näytä Groupon-lahjakortti tai sen mobiiliversio paikan päällä. Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet

Advertisement
Kirpputori Timantti - Jyväskylä: Kirpputoripöytä viikoksi itsepalvelukirppikseltä vain 10€ (arvo 25€)

Ylimääräisistä tavaroista pääsee eroon kärräämällä kampsut lähisukulaisten nurkkiin tai muuttamalla ne rahaksi Kirpputori Timantissa. Päivän diili Kirpputoripöytä viikoksi itsepalvelukirppikseltä vain 10 eurolla arvo 25 euroa   Myytäväksi voi viedä tarpeettomaksi käyneet tavarat, kuten sisustusesineet ja keittiötarvikkeet sekä elokuvat, cdt, kirjat ja vaatteet. Hyväkuntoinen tavara, sekä puhtaat ja silitetyt vaatteet tekevät paremmin kauppansa. Oikeanlainen hinnoittelu ja siisti myyntipöytä edesauttavat omalta osaltaan tavaroiden omistajan vaihtumista ja tuottoisampaa myyntiä. Kirpputori ei ota myyntiprovisiota. Kirpputori tarjoaa myös vaivatonpalvelun, johon voit tutustua täältä. Yrityksestä Kirpputori Timantti on tilava itsepalvelukirpputori, jossa vuokrattavana yli 100 myyntipaikkaa. Kirpputori toimii Holsitin kirjaston tiloissa, keskustan lähellä ja on avoinna arkisin avoinna 1018, lauantaisin 915 ja sunnuntaisin 1215. Kirpputorin edestä löytyy ilmaista parkkitilaa. Yritykseen voi tutustua lisää Facebookissa.


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement
Grouber