Säästä jopa 76% – Eroon ylimääräisistä senteistä rasvanpolttohoidolla alk. vain 49,00€ (arvo jopa 390,00€)

Anna lahjaksi
Ole ensimmäinen!

Pähkinänkuoressa

Tehokkaan rasvanpolttohoidon yksi, kaksi tai kolme kertaa Rasvan sulatusta kohdistetusti jopa kolmen sentin syvyydeltä Näkyviä tuloksia heti ensimmäisellä hoitokerralla Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua Lahjakortin sähköpostiisi ja Groupon-tilillesi diilin umpeuduttua Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä

Ehdot

Lahjakortti on voimassa 06.09.2012-05.03.2013 Ajanvaraus etukäteen, puh. 046-542 7991 tai netissä www.mayors.fi. Mainitse Groupon-lahjakortti Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet

Advertisement
Mayor's Gym - Helsinki: Säästä jopa 76% – Eroon ylimääräisistä senteistä rasvanpolttohoidolla alk. vain 49,00€ (arvo jopa 390,00€)

Liikuntaa tulee harrastettua ahkerasti ja ruokavalio on muokattu terveelliseksi, mutta siltikin rasvakudos tuntuu jämähtävän kehon ongelmakohtiin. Terveellisillä elämäntavoilla ja liikunnalla on mahdollista saada loistavia tuloksia, mutta kohdistettu täsmähoito voi auttaa itsepäisten rasvakertymien selättämisessä. Päivän diilillä saat rasvanpolttoon kehitetyn Viora Reaction laitehoidon Mayor’s Gymillä joko yhden kerran vain 49 eurolla arvo 150 euroa, kaksi kertaa vain 75 eurolla arvo 290 euroa tai kolme kertaa vain 92 eurolla arvo 390 euroa. Diiliin sisältyy Viora Reaction on erityisesti täsmärasvanpolttoon sekä selluliitin silotukseen kehitetty vartalohoito. Hoidossa yhdistyvät radiofrekvenssiteknologia sekä alipaine, jotka mahdollistavat rasvakudoksen hajotuksen jopa kolmen sentin syvyydestä. Myös ihon oma kollageenin tuotanto tehostuu, jolloin ihon rakenne paranee. Alipaineen ansiosta hoidon jälkeen voi ilmaantua arkuutta, turvotusta tai jopa mustelmia, mutta ne häviävät noin viikossa. Hoidon alussa tehdään alkukartoitus, jossa tutkitaan mahdolliset kontraindikaatiot. Hoidettavan alueen/alueet voi määritellä itse tarpeidensa mukaan. Yksi hoidettava alue voi olla esimerkiksi vatsa, kaksoisleuka tai allit. Kahdella alueella voi hoitaa esimerkiksi takareidet ja vatsa ja kolmella alueella esimerkiksi jenkkakahvat, takareidet, etureidet tai pakarat. Tarpeista riippuen myös muita alueita voidaan hoitaa. Yhdellä hoidolla ympärysmitasta voi kadota jopa 1,54cm, mutta hoito tulee yhdistää vähäkaloriseen dieettiin tai tehokkaaseen aerobiseen liikuntaan, jotka tukevat hoidon vaikutuksia. Hoidettavasta alueesta riippuen hoitoon on syytä varata noin 30─60 minuuttia. Testikokemuksia voi käydä lukemassa Grouponblogista. Yrityksestä Mayor’s Gym on perinteinen kuntosali, joka tarjoaa rautaa ja rockia. Kuntosalin yhteydessä on shop, josta löytyvät muun muassa erilaiset treeniboosterit, rasvanpolttajat, palautusjuomat sekä treenivaatteita. Monipuolisen kuntosalin palveluihin kuuluu myös solarium ja Personal Training valmennus. Mayor’s Gymin löydät myös Facebookista. Lunastusohjeet 1. Osta lahjakortti. 2. Kun diili sulkeutuu, saat sähköpostiisi ja Groupontilillesi PDFlahjakortin diilistä. 3. Tarkista lahjakortistasi voimassaoloaika. 4. Ota yhteys palveluntarjoajaan ja varaa aika ehdoissa mainitulla tavalla. Mainitse varauksen yhteydessä Grouponlahjakortistasi. 5. Käytä lahjakortti. Voit ostaa tämän lahjakortin tänään ja se on voimassa 06.09.201205.03.2013. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement
Grouber