Saunalautta M/S Löyly vuokralle kahdeksi tunniksi vain 129€ (arvo 420€)

Anna lahjaksi
Yli 10 ostettu

Pähkinänkuoressa

 • Elämykselliset löylyt saunalautalla
 • Oiva tapa viettää kevätpäivää
 • Grillaa, palaveeraa ja/tai pidä hauskaa Järvi-Suomen keskiössä

Ehdot

Voimassa: Ma-to ja su 19.05.-08.06.2014. Varaa aika mahdollisimman pian, jotta saat haluamasi päivän, kuitenkin viim. 1 vk ennen voimassaoloajan päättymistä.
Rajoitukset: Yksi lahjakortti per henkilö.
Lunastus: Varaa aika puh. 040-482 1500 tai sähköpostitse info@saunalautta.fi. Mainitse Groupon-lahjakortti varauksen yhteydessä. Peruutukset viim. 48 h ennen. Näytä tulostettu Groupon-lahjakortti paikan päällä.
Lisätietoja: Lisätunnit 90e/h.
Katso tästä kaikkia diilejä koskevat ohjeet.

Saunalautta: Saunalautta M/S Löyly vuokralle kahdeksi tunniksi vain 129€ (arvo 420€)

Auringonsäteistä pääsee kerrankin nauttimaan pitkälle iltaan, kun sauna liikkuu varjoista valoon lämpimämmille uintipaikoille tai paremmille kalavesille. Heitä pehmeät löylyt halutuissa koordinaateissa Saunalautta M/S Löylyllä.

Päivän diili

Mikä sen hienompaa, kuin pulahtaa uimaan Järvi-Suomen keskiössä suoraan puusaunan pehmeistä löylyistä. Saunalauttaan mahtuu maksimissaan 12 henkilöä. Oleskelutiloissa voi tarpeen vaatiessa pitää pikaisen palaverin tai muuten vaan viettää ikimuistoisia hetkiä kavereiden kanssa kesäisenä päivänä. Juomat tottakai pysyvät säästä huolimatta kylmänä jäärouheen seassa.

Yrityksestä

M/S Löyly tarjoaa ainutlaatuiset puitteet rentoutumiseen Jyväsjärvellä. Lautalla on käytössä kaasugrilli välineineen, joten omat eväät voi ottaa mukaan tai koittaa kalaonneaan onkiessaan suoraan saunanlauteilta. Mahdollisuus on myös tiedustella valmista ruokapalvelua, jolloin oma aika jää täysin muuhun käyttöön. Tarjolla on myös ohjelmallista toimintaa niin yrityksille kuin yksityisillekin. M/S Löyly löytyy myös Facebookista.


 • 15% Bonus Savings
  Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
  By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
  Please select an option to add / remove from wishlist
  Grouber