Nauti talvimaisemista – Lumikenkien vuokraus päiväksi tai viikonlopuksi alk. vain 6,00€ (arvo jopa 96,00€)

alk. 10 €
Arvo Alennus Säästät
24 € 58% 14 €
Anna lahjaksi
Ole ensimmäinen!

Pähkinänkuoressa

Lumikengät päiväksi tai viikonlopuksi itsellesi tai perheellesi Pääsyn pois ruuhkaisilta ulkoilureiteiltä ja liikkumaan vaikka metsään tai tuntureille Helppoa ja hauskaa liikuntaa, joka sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle harrastajallekin Mukavaa yhdessäoloa perheen tai esimerkiksi koiran kanssa Lahjakortin sähköpostiisi ja Groupon-tilillesi onnistuneen maksusuorituksen jälkeen Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä

Ehdot

Lahjakortti on voimassa 25.01-28.03.2013 Ajanvaraus 25.01.2013 alkaen, puh. 040 461 2472 tai sähköpostitse: seikkailusepat@seikkailusepat.fi. Mainitse Groupon-lahjakortti Perheen lumikenkäilyyn voi mennä kaksi aikuista ja kaksi lasta, kolme aikuista ja yksi lapsi tai yksi aikuinen ja kolme lasta Lapsiksi luetaan alle 16-vuotiaat henkilöt Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kui

Advertisement
Seikkailusepät - Tampere: Nauti talvimaisemista – Lumikenkien vuokraus päiväksi tai viikonlopuksi alk. vain 6,00€ (arvo jopa 96,00€)

Luonnon helmaan on mahtava mennä rauhoittumaan kaupungin melusta ja vilskeestä, tosin metsään uppoaa talvisin haarojaan myöten periksiantavaan lumeen. Talvisissa postikorttimaisemissa laatuaikaa pääsee kuitenkin viettämään Päivän diilillä, kun saat vuokrata lumikengät Seikkailusepiltä päiväksi vain 6 eurolla arvo 12 euroa, viikonlopuksi vain 10 eurolla arvo 24 euroa, koko perheelle päiväksi vain 20 eurolla arvo 48 euroa tai perheelle viikonlopuksi vain 35 euroa arvo 96 euroa. Diiliin sisältyy Talviurheilu on mukavaa vaihtelua ja hangesta kannattaa ottaa ilo irti silloin kun se on mahdollista. Lumikengillä pysyy hangen päällä ja niillä pääsee sellaisiin paikkoin, minne ei tavallisilla kengillä pääse. Kävely on helppoa vastaalkajanakin, ja harjoittelu tekee mestarin tässäkin lajissa. Ruuhkaisilta ulkoreiteiltä pääsee pois metsään ja tuntureille tällä suosiotaan kasvattavalla ulkoiluharrastuksella.   Yrityksestä Seikkailusepät tarjoavat asiakkailleen iloa ja elämyksiä. Turvallisuuteen kiinnitetään huomiota asianmukaisella opastuksella ja pitämällä välineet priimakunnossa. Seikkailusepät myös vuokraavat retkeilyvälineitä kokeneemmille seikkailijoille ja järjestävät erilaisia ryhmäaktiviteetteja vaikkapa työ tai polttariporukoille. Seikkailusepät löytää myös Facebookista. Lunastusohjeet 1. Osta lahjakortti. 2. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostiisi ja Groupontilillesi PDFlahjakortin diilistä. 3. Tarkista lahjakortistasi voimassaoloaika. 4. Ota yhteys palveluntarjoajaan ja varaa aika ehdoissa mainitulla tavalla. Mainitse varauksen yhteydessä Grouponlahjakortistasi. 5. Käytä lahjakortti. Voit ostaa tämän lahjakortin tänään ja se on voimassa 25.0128.03.2013. Voit ostaa useampia lahjakortteja ja antaa niitä lahjaksi perheenjäsenille tai ystäville.


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement
Grouber