Kenetpä se ei silloin tällöin yllättäisi: hillitön matkakuume. Saatat löytää itsesi selailemasta netin tarjouksia, lukemasta kiinnostavista matkakohteista ja jopa suunnittelemasta matkalaukun sisältöä. Matkakuumeeseen on vain yksi tepsivä lääke: matkustaminen! Sinun ei kuitenkaan tarvitse suoraa päätä mennä käyttämään kuukausien palkkaa maailmanympärysmatkaan, sillä usein jo pienikin vaihtelu ja irtiotto arjesta virkistää. Grouponilla on nyt tarjolla varteenotettavia matkatarjouksia. Olit sitten kokenut reppureissaaja tai kotimaisia viikonloppumatkoja suosiva matkustelija, Helsinki on kohteena aina yllätyksellinen ja monipuolinen, eikä koskaan tuota pettymystä! Meillä on tarjolla monenlaisia etuja hyödynnettäväksi matkalle Helsinkiin. Lahjakorteilla voit saada alennusta juuri sinua kiinnostavista matkakohteista ja nähdä aivan uusia puolia Helsingistä. Vietä juuri sellainen unelmiesi matka kuin olet haaveillut!

Lähde matkalle ja koe Helsinki!

Älä siis tyydy enää haaveiluun, vaan tartu matkalle Helsinkiin -tarjoukseen ja lähde kaipaamallesi matkalle. Grouponin matkatarjouksilla voit saada matkasi jopa 70 prosentin alennettuun hintaan! Näin voit nauttia kokemuksestasi täysin siemauksin budjetillesi ystävällisin hinnoin ja säästät selvää rahaa, jonka voit laittaa talteen seuraavaa matkakassaa varten. Vaihda vapaalle ja vietä vaikkapa viikonloppu rennoissa matkailutunnelmissa. Tähän edulliseen ja kukkarolle ystävälliseen hintaan kaupungissa viihtyy pidempäänkin. Helsingissä riittääkin nähtävää jokaiselle: olit sitten taiteen, tieteen tai shoppailun ystävä, ei aikasi tule käymään pitkäksi eloisassa kaupungissa. Suosittele matkalle Helsinkiin -tarjousta ystävillesikin, ja voit saada kokoon yllättävän suuren matkaporukan seuraksesi. Lahjakortteja matkalle Helsinkiin on tarjolla vain rajoitettu määrä, joten älä epäröi! Pakkaa laukkusi ja ota suunta kohti unohtumattomia kokemuksia. Jokainen on loman arvoinen!

Matkalle kotisuomessa - Helsinki matkakohteena

Kukapa ei olisi kuullut tarinoita matkalle lähteneistä Helsinki-kuvan ihannoijista tai nähnyt kuvia kesäisen pääkaupungin sykkeestä, sen ostokaduista, ravintoloista, jugend-rakennusten reunustamista kaduista ja raitiovaunuista kolistelemssa kohti tuntematonta määränpäätä? Helsingissä kävijöiden määrä kasvaa vuosi vuodelta, eikä vähiten Grouponin tarjouskuponkien mahdollistamien etujen vuoksi - maankuulujen nähtävyyksien tai kuuluisten pääkaupunkilaisten bongailu on edullisempaa ja yksinkertaisempaa kuin koskaan; yhdistelemällä eri tarjouksia ja etuja satunnainen matkailija voi säästää kymmeniä ja jopa satoja euroja lyhyessäkin ajassa; hotellit, ravintolat, erikoisliikkeet, palveluntuottajat - kaikki tarjoavat etuja Grouponin kautta, tuoden armaan pääkaupungin myös maakuntamatkalaisten ulottuville. Tarjouksia hyväksi käyttämällä myös sinä voit matkustaa Helsinkiin ja kokea merellisen pääkaupungin tuulet kasvoillasi, vailla huolta budjetin ylittymisestä heti rautatieaseman kahviossa.

Matkalle - Helsinki maakuntamatkaajan näkökulmasta

Pohjanmaa on nähty ja nukuttu lävitse junan puuskuttaessa tasamaata tunnin toisensa jälkeen - Varsinais-Suomen viljavat pellot jäivät taakse matkan jatkuessa kohti etelää ja 'uuttamaata', nuoren kansakunnan jugendkasvoista pääkaupunkia jonka kaduilla tuntee suuren maailman sykkeen ja rytmin. Järvisuomalaiselle metsien miehelle tai Topeliuksen Karjalasta kotoisin olevalle paimentytölle Helsinki ja sen kuuluisat tornit rautatieasemalla ja stadionilla edustavat ennen kokemattomia unelmia ja elämisen mallia, joista ennen matkalle Helsinkiin lähtöä ei voinut edes uneksia. Poissa ovat metsien humina ja koskematomat kairat - tilalla ratikoiden räminä ja liikenteen jatkuva pauhu. Jyhkeiden rakennusten varjoissa oman onnen saavuttaminen on kuin kaukainen haave - mutta toisinkin voi olla: kuponkien avulla voit tasoittaa kulttuurishokkia - tartu tarjouksiin jo tänään ja tule osaksi Helsinkiä.

Lue enemmän