Suomenmaan uljas pääkaupunki on kallioita, merta ja pohjoisia tuulia. Helsinki on myös cityelämää, ja se tarjoaa kahviloita, klubeja, musiikkia sekä ravintoloita moneen makuun. Keittoon mukaan ripaus designia, arkkitehtuuria ja auringolaskuja kaupungin kattojen yllä, niin kaupunkikokemus on täydellinen. Tämä Itämeren kaunokainen tarjoaa valtavan määrän vihreitä puistoalueita, joissa voi nauttia puhtaasta ilmasta. Tunnelmallisia kirkkoja, isoja risteilyaluksia sataman laidalla, retkiä raitiovaunulla, meren tuoksua Kauppatorilla. Tätä kaikkea on Helsinki. Grouponin tarjoukset auttavat sinua nauttimaan pääkaupungin antimista miellyttävän edulliseen hintaan. Oli kyseessä sitten shoppailu tai ravintola tai jokin monipuolisista palveluista, aina ei kannata tuijottaa vain määrää, vaan myös laatua ja persoonallisuutta. Sillä laatua ja persoonallisuutta tarjoaa myös Helsinki. Vuodenajasta riippumatta käsillä on erilaisia tapahtumia, kuten Flow-festivaali, Helsinki Pride-paraati, kirjamessut, Naisten kymppi-juoksutapahtuma, Helsingin Juhlaviikot, Rakkautta ja Anarkiaa-elokuvafestivaali ja lukuisia joulumarkkinoita. Jos tämä kaikki ei tapahtumannälkää onnistu tyydyttämään, niin ehkäpä Helsingin yleiset saunat, Suomenlinna tai Linnanmäen huvipuisto siinä onnistuvat.

Alennustarjoukset ostoksille

Ennen kuin lähdet matkaan, kurkista koneelta, mitä alennustarjouksia Groupon tarjoaa tänään, sillä juuri tämänpäiväinen diili saattaa säästää sinulta jopa 70 prosenttia normaalihintaan verrattuna. Neljän vuodenajan Helsinki tarjoaa kesällä terasseja, aurinkoa ja laivamatkoja lähisaarille ja talvella lumihiutaleita ja kirpeitä tuulia. Syksyllä voi ihastella upeaa ruskaa Kaivopuistossa ja keväällä juhlia Vappua Kauppatorin laidalla. Arkkitehtuurin ystäville Helsingin rakennuskanta tarjoaa uusklassismia, jugendia ja funktionalismia parhaimmillaan. Kävelykierroksen välissä voi pysähtyä yhteen perinteisistä kahviloista ja käyttää hyväkseen ravintolatarjouksiamme. Helsinki tarjoaa maailman kärkikastiin kuuluvalla kahvinjuojakansalle lukemattomia kahvilaelämyksiä. Menneen ajan tunnelmaa ja pöytiintarjoilua ydinkeskustassa vaiko uusia trendejä coolissa Punavuoressa? Valinta on yksin sinun. Nuoret ja vaihtoehtoiset löytävät puolestaan kaltaisensa entisestä työläiskaupunginosasta Kalliosta.

Kavereille lahjaksi tai omaksi iloksi

Grouponin tarjoamat Helsingin lahjakortitdiilit käyvät kaupunginosaan katsomatta koko stadissa! Kuinka tämä homma toimii? Groupon tarjoaa nettisivuillaan kuvauksen - kuvien kera - jokaisesta lahjakortistaan. Sinun tarvitsee vain klikata itsellesi päivän Helsinkidiili, ja pääset nauttimaan jos minkälaisesta palvelusta ja edusta. Diilit vaihtelevat päivästä päivään ja laidasta laitaan, eli kurkista siis uutuustarjoukset päivittäin. Lahjakortitemme avulla hoidat kuntoon niin kauneus-, terveys- ja hyvinvointiosaston kuin vapaa-ajan vaihtoehdotkin matkoineen, lippuineen ja shoppailuineen. Äläkä unohda kokeilla palvelutarjoukset Helsinki. Tarjoamme jokaiselle jotakin ja vielä enemmän Grouponin lahjakorteilla! Anna Grouponin huolehtia siitä, että hinnat ovat superedulliset ja näin sinulle ei jää muuta tehtävää kuin nauttia löytämistäsi diileistä. Infoa kavereita ja hämmästytä ystäväsi edukkailla lahjakorteilla ja ei sitten muuta, kuin yhdessä kohti uusia seikkailuja!

Lue enemmän